Welkom op de website van Atelier Paal3.nl by Inge de Groot

Zierikzee, augustus 2023

Beste bezoeker,
Je bent op de oude site van Paal3.nl. Ik ben druk doende om mijn nieuwe website klaar te maken voor publicatie medio september 2023. Maar kijk gerust even rond op de oude site.

In het atelier van Inge de Groot vindt u schilderijen, gedichten en foto’s waarin het strand en de zee de hoofdrol spelen. Alles wat op, om en in het water gebeurt legt Inge vast.

Veel schilderijen worden omlijst door ‘zouthout’. Soms echte puzzelwerkjes die uitgezocht worden op kleur en vorm die passen bij de afbeelding.

 

Naast deze werken zijn er ook schilderijen op doek en paneel te zien en beelden van vogels gemaakt van stukjes juthout.

 

Fotografie is ook een grote passie van Inge. Altijd probeert zij het licht te vangen in haar werk en de schoonheid van ‘het kleine’ te laten zien.

Tijdens de eindeloze juttochten langs de stranden van Zeeland en de vele wandelingen door bossen, duinen en polders beseft Inge keer op keer hoe uniek, hoe mooi en hoe waardenvol dit landschap is. Welkom dus in haar wereld, kijk bewust, en vooral: GENIET!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>